Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 3

Aktualności

04 Lis

Konferencja prorektorów ds. nauki i rozwoju oraz prorektorów ds. ogólnych,...

Ocena osiągnięć i jakości naukowej oraz współpraca uczelni z przemysłem była tematem obrad konferencji prorektorów ds. nauki, rozwoju i współpracy z otoczeniem gospodarczym.
04 Lis

Zmarł mgr inż. Bohdan Zaborowski

Z głębokim żalem i smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci mgr. inż. Bohdana Zaborowskiego.
 
29 Paź

Nauki o zarządzaniu i jakości wobec współczesnych wyzwań nauki i biznesu w...

Celem konferencji było stworzenie forum dyskusyjnego, w ramach którego poruszono zróżnicowane aspekty zarządcze odnoszące się do współczesnych wyzwań stojących przed nauką i światem biznesu.
24 Paź

III edycja Biegu o Puchar Rektora Politechniki Rzeszowskiej

W wydarzeniu wzięli udział pracownicy, studenci oraz absolwenci Politechniki Rzeszowskiej.
 
24 Paź

Spotkanie projektowe zespołów badawczych z Politechniki Białostockiej,...

Celem spotkania było zaprezentowanie i omówienie postępów w realizacji projektu oraz ich zgodność z założeniami projektu.
22 Paź

II Targi Pracy i Kongres NETWORKPOWER

Wydarzenie było doskonałą okazją do nawiązania kontaktów zawodowych i zdobycia cennych wskazówek dotyczących rozwoju kariery.
 
22 Paź

Zmarł Profesor Zenon Pijanowski

Z głębokim żalem i smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci prof. dr. hab. inż. Zenona Pijanowskiego.
18 Paź

Praktyczny wymiar innowacji – szkoła, biznes i uczelnia w dążeniu do novum

Na Politechnice Rzeszowskiej odbyła się II edycja konferencji „Praktyczny wymiar innowacji – szkoła, biznes i uczelnia w dążeniu do novum” poświęcona m.in. upowszechnianiu osiągnięć naukowych.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję